Indisk inpsireret kylling
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
360
g
Kylling "i strimler"
2
pakker
Bacon "i strimler"
2
stk
Løg
2
dåser
Flåede hakkede tomater
1 - 1,5
dl
Hønsebouillon "vand + 1 terning"
2
dl
Madlavningsfløde
2
spsk
Karry
2
tsk
Paprika
Salt
Peber
4
tsk
Tomatpure
2 - 3
spsk
Olie "til stegning"
Tilbehør: ris eller pasta samt hvidløgsflutes og salat
Fremgangsmåde
Løget skæres i tern og svitses med kyllingen i olien indtil løget er blødt og klart. Herefter drysses karryen henover og varmes med et par min. Derefter tilsættes de hakkede tomater og vandet samt bouillonterningen. Retten koger i ca. 10-15 min.
I mens retten koger, skæres baconen i mindre strimler på tværs og steges på en pande. Saucen jævnes med fløden og smages til med paprika, salt og peber og tomatpuré.
Lige inden serveringen tilsættes den stegte bacon.
Tip:
Kalkunkød kan også bruges.
Søgeord: Indisk, kylling, kyllingekød, fjerkræ, kalkun, kalkunkø
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Indisk, kylling, kyllingekød, fjerkræ, kalkun, kalkunkø
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Indisk, kylling, kyllingekød, fjerkræ, kalkun, kalkunkø
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/indisk-inpsireret-kylling/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/indisk-inpsireret-kylling/