Kartoffelbåde med tun
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
3
stk
Bagekartofler / bagekarfottel "store"
3
spsk
Olivenolie
1
stk
Porre "skåret i skiver"
200
g
Tun / tunfisk "i vand, afdryppet"
2
dåse
Flåede hakkede tomater "med chili"
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 220°. Skær kartoflerne i både og læg dem i en lille bradepande. Stænk 2 spsk. af olien over. Bag dem i 30 min., til de er sprøde udenpå og bløde indeni.
Varm imens resten af olien i en gryde og steg porren, til den er blevet mør. Hæld tun og de hakkede tomater i og rør grundigt, så tunfiskekødet blandes godt med tomaterne.
Lad blandingen koge i nogle min., og smag til med salt og peber. Hæld blandingen over kartoflerne. Rør forsigtigt og server straks.
Søgeord: hovedret, kartoffelbåde, madopskrifter, tun, bagekartofler
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift
Søgeord:
hovedret, kartoffelbåde, madopskrifter, tun, bagekartofler
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift
Søgeord:
hovedret, kartoffelbåde, madopskrifter, tun, bagekartofler
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kartoffelbaade-med-tun/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kartoffelbaade-med-tun/