Logo
www.mad-og-drikke.dk

Gryderet med champignon og cocktailpølser

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Skært svinekød
4
spsk
Hvedemel
1
spsk
Paprika
Salt
Peber
2
spsk
Smør
1
stk
Løg "hakket"
hakket
1
dåse
Flåede tomater
2
dl
Vand
250
g
Champignon
1
pakke
Cocktailpølser
1
dl
Fløde
2
dl
Bouillon "vand + 1 terning"
vand + 1 terning
Kulør / sovsekulør "evt."
evt.

Tilbehør: ris, flutes og evt. salat

Fremgangsmåde

Kødet skæres i tern, og vendes i melet tilsat salt, peber og paprika. Løget hakkes, champignon skæres i skiver.

Kødet brunes af i 2 omgange, og tages op. Derefter svitses løget til det er klart, kødet lægges tilbage og ituskårne flåede tomater, væde, fløde og bouillon hældes ved, og koger i ca. ½ time, eller til kødet er mørt.

Når kødet er mørt kommes champignon og cocktailpølser ved og koger med i 5 min.

Smages til og jævnes evt. let med lidt maizenamel.



Søgeord: Gryderet, champignon, champignoner, cocktailpølse, coc
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
Gryderet, champignon, champignoner, cocktailpølse, coc
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/gryderet-med-champignon-og-cocktailpoelser/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her