Osso buco
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
kg
Osso buco "ca."
50
g
Smør
1
stk
Løg "i både"
1
stk
Gulerod / Gulerødder "i skiver"
1
bundt
Persille
1
dåse
Flåede tomater
1
dl
Barbecue sauce / barbecuesauce
2
dl
Hvidvin
1
fed
Hvidløg
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Før stegningen snittes kødet et par steder i kanten, så det ikke krøller sammen under stegningen. Drysses derefter med salt og peber. Kødet brunes nu på begge sider i en gryde.
Herefter ordnes grøntsagerne og tilsættes kødet. Tilsæt derefter tomater, barbecuesauce, hvidvin og pres hvidløget ud i gryden.
Lad gryden simre et par timer, til kødet er mørt - det må gerne slippe benet.
Søgeord: Osso, buco, kalveskank, okseskank, oksekød, okse
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
Osso, buco, kalveskank, okseskank, oksekød, okse
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
Osso, buco, kalveskank, okseskank, oksekød, okse
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/osso-buco/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/osso-buco/