Logo
www.mad-og-drikke.dk

Osso buco

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Osso buco "ca."
ca.
50
g
Smør
1
stk
Løg "i både"
i både
1
stk
Gulerod / Gulerødder "i skiver"
i skiver
1
bundt
Persille
1
dåse
Flåede tomater
1
dl
Barbecue sauce / barbecuesauce
2
dl
Hvidvin
1
fed
Hvidløg
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Før stegningen snittes kødet et par steder i kanten, så det ikke krøller sammen under stegningen. Drysses derefter med salt og peber. Kødet brunes nu på begge sider i en gryde.

Herefter ordnes grøntsagerne og tilsættes kødet. Tilsæt derefter tomater, barbecuesauce, hvidvin og pres hvidløget ud i gryden.

Lad gryden simre et par timer, til kødet er mørt - det må gerne slippe benet.



Søgeord: Osso, buco, kalveskank, okseskank, oksekød, okse
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
Osso, buco, kalveskank, okseskank, oksekød, okse
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her