Logo
www.mad-og-drikke.dk

Mørbradbøffer i fad

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
3
stk
Svinemørbrader
4
stk
Løg "i skiver"
i skiver
2
pakker
Bacontern
2,5
dl
Madlavningsfløde "eller cremefine"
eller cremefine
Salt
Peber
Engelsk sauce
Kulør / sovsekulør
Jævning "evt."
evt.

Fremgangsmåde

Mørbraderne befris for fedt og sener og skæres i skiver på ca. 3 cm. Fedt og sener kommes i en gryde og bruges til saucen. Der dækkes med vand og det småkoger ca. 10-15 min.

Baconen steges gylden på en pande uden fedtstof (hæld noget af fedt op i en skål hvis der kommer for meget, det skal gemmes til senere).

Kom løg på og lad dem stege med til de bliver bløde. Hæld fedtet fra bacon og løg ned til saucen.

Saucen sættes over varmen igen og fløde/cremefine tilsættes under piskning sammen med engelsk sauce, kulør, salt og peber. Jævn evt. til sidst. 

Bøfferne krydres med salt og peber og steges gyldne på begge sider i fedtet fra bacon og løg. Kommes derefter i et ildfast fad.

Fordel bacon og løgblandingen over og kom til sidst saucen ved.



Søgeord: Mørbradbøffer, i, fad, mørbradfød, svinemørbrad, mørbra
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Nytår

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
Mørbradbøffer, i, fad, mørbradfød, svinemørbrad, mørbra
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/moerbradboeffer-i-fad/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her