Logo
www.mad-og-drikke.dk

Mexikansk krydrede ris med laks

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
250
g
Laks "i tern 2 x 2 cm"
i tern 2 x 2 cm
Smør "til stegning"
til stegning
376
g
Lange ris
100
g
Løg "finthakket"
finthakket
2
fed
Hvidløg "finthakket"
finthakket
2
stk
Chili "røde"
røde
2
stk
Chili "grønne"
grønne
300
g
Flåede hakkede tomater "fra dåse"
fra dåse
1
l
Fiskebouillon
Salt
Peber
Pynt
Koriander "frisk"
frisk

Tilbehør: groft brød

Fremgangsmåde

Laksen steges hurtigt i et par min., tages af panden og stilles til side.

Risene kommes i en skål og overhældes med kogende vand. Lad dem trække i mindst 30 min., så hældes vandet fra, og risen dryppes af i en sigte.

Olien opvarmes i en tykbundet pande, skru ned for varmen og risene kommes på panden og røres rundt, indtil alle riskorn er dækket med et tyndt lag olie.

Løg, hvidløg samt chili tilsættes og det hele steger i 5 min., indtil løgene er klare og blanke, og risen er gyldenbrun.

Tomater og suppe tilsættes og blandingen smages til med salt og peber.

Der lægges låg på panden og risene skal simre i 20-30 min., eller indtil suppen er opsuget af risen, og disse er lette og færdigkogte, herefter vendes laksestykkerne i risen og varmes igennem.

Pyntes med koriander.



Søgeord: Laks, ris, mexikansk, mexicansk, risretter, fisk, lakser
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
Laks, ris, mexikansk, mexicansk, risretter, fisk, lakser
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/mexikansk-krydrede-ris-med-laks/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her