Logo
www.mad-og-drikke.dk

Krydret kylling med safranris

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Kyllingeinderfileter
Marinade
1
stk
Løg
1
fed
Hvidløg
1
tsk
Salt
1
knivspids
Peber
3
spsk
Olie "gerne olivenolie"
gerne olivenolie
0,5
dl
Vand
1
spsk
Soya / soja / soyasauce "kinesisk"
kinesisk
2
spsk
Brun/mørk farin / puddersukker
1
spsk
Sambal oelek "stærk chilipure"
stærk chilipure
Fedtstof "til stegning"
til stegning
Ris
4
portioner
Ris "læs på risposen"
læs på risposen
0,5
g
Safran "kan erstattes af 1 tsk. gurkemeje"
kan erstattes af 1 tsk. gurkemeje
1
tsk
Sukker / melis / stødt melis
Salt

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienser til marinaden i en skål. Læg kyllingefileterne i og stil skålen i køleskabet i ½-1 time.

Brun kyllingefileterne i fedtstof. Hæld resten af marinaden over sammen med en ½ dl vand. Lad det simre under låg i ca. 10 min.

Risene koges efter anvisningen på posen, men tilsæt ½ g safran, 1 tsk. sukker og lidt salt i vandet.

Server de nystegte kyllingefileter med safranrisene, citronbåde samt kogte grønne bønner.



Søgeord: Kylling, safranris, safran, kyllingefilet, kyllingefie
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
Kylling, safranris, safran, kyllingefilet, kyllingefie
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/krydret-kylling-med-safranris/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her