Logo
www.mad-og-drikke.dk

Fyldt mørbrad med nøddekerner og sherry

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Svinemørbrad "stor"
stor
250
g
Champignoner
Smør
2
spsk
Nøddekerner
1
spsk
Persille "hakket"
hakket
3
dl
Piskefløde
1
dl
Sherry "eller portvin"
eller portvin
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Befri mørbraden for sener og hinder og skær en revne på langs.

Skær champignonerne i skiver. Rist dem i lidt smør på panden, til væden er fordampet og champignonerne er gyldne.

Hak nødderne og kom dem på panden sammen med champignonerne. Rist det sammen ganske kort. Tilsæt persille og hæld piskefløde og sherry/portvin på panden. Lad saucen koge lidt ind og smag til med salt og peber.

Læg mørbraden i et ovnfast fad. Hæld saucen over, så revnen bliver fyldt.

Sæt fadet i ovnen ved 255° 20-25 min.



Søgeord: Fyldt, mørbrad, svinemørbrad, svinekød, svin, nøddekern
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning

Højtider:
Nytår

Begivenheder:
Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation

Søgeord:
Fyldt, mørbrad, svinemørbrad, svinekød, svin, nøddekern
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fyldt-moerbrad-med-noeddekerner-og-sherry/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her