Logo
www.mad-og-drikke.dk

Nakkekoteletter med rødvinssauce

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Nakkekoteletter "tykke, a ca. 200 g"
tykke, a ca. 200 g
Salt
Peber
1
spsk
Rødvinseddike
1
tsk
Grønne peberkorn "syltede"
syltede
1
tsk
Dijonsennep
2
dl
Rødvin
1
spsk
Cremefraiche / creme fraiche "18 %"
18 %

Fremgangsmåde
Drys nakkekotoletterne med salt og peber og steg dem på en pande i brusende smør, ca. 2 min. på hver side. Tag dem op.

Kog rødvinseddiken af på panden og tilsæt peberkorn, senneo go rødvin. Kog et par minutter og rør creme fraichen i.

Læg koteletterne tilbage på panden og kog dem med i ca. 2 min. Smag til og server med kartofler og en grøntsag.


Søgeord: nakkekoteletter, rødvinssauce, grønne, peberkorn, dijonsennep, rødvin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
nakkekoteletter, rødvinssauce, grønne, peberkorn, dijonsennep, rødvin
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/nakkekoteletter-med-roedvinssauce/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her