Logo
www.mad-og-drikke.dk

Sprødstegt kylling med rabarber-speltsalat

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Kyllingebryster "med skind og ben eller 1 hel parteret kylling"
med skind og ben eller 1 hel parteret kylling
Salt
Peber
1 - 2
tsk
Estragon (tørret)
2
dl
Hønsebouillon
Rabarber-speltsalat
200
g
Rabarber
0,5
dl
Æbleeddike
0,5
dl
Vand
1
dl
Rørsukker "90 g"
90 g
150
g
Perlespelt "kan erstattes af parboiled spelt"
kan erstattes af parboiled spelt
1
fed
Hvidløg
1
tsk
Salt
1
stk
Agurk
1
bakke
Blandet salat
1
bundt
Persille "lille"
lille
4
kviste
Mynte "frisk"
frisk
2
spsk
Jomfrurapsolie "eller jomfruolivenolie"
eller jomfruolivenolie

Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader.

Læg kyllingebrysterne i et ovnfast fad. Krydr med salt, peber og estragon og hæld bouillon ved.

Steg kyllingebrysterne i ovnen i ca. 30 min.

Skær rabarberne i små stykker, ca. 1/2 cm tykke.

Hæld eddike, vand og rørsukker i en gryde sammen med rabarberstykkerne. Kog forsigtigt rabarberne i lagen, indtil sukkeret er opløst, og rabarberne lige netop er møre. Det tager ca. 3 min. Tag gryden af varmen og afkøl rabarberne.

Kog perlespelten som angivet på emballagen i vand tilsat hvidløg og salt. Si kogevandet fra og afkøl kernerne.

Skær agurken i små terninger. Skyl salaten. Hak persille og mynte.

Vend speltkernerne med salat, agurk og krydderurter.

Si rabarberne og vend dem forsigtigt i salaten. Dryp lage og olivenolie over. Krydr med salt og peber og server til de stegte kyllingebryster.


Søgeord: Kyllingebryst, rabarbersalat, spelt, hønsebouillon, mynte
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad

Begivenheder:
Sommerfest , Gæstemad

Søgeord:
Kyllingebryst, rabarbersalat, spelt, hønsebouillon, mynte
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/sproedstegt-kylling-med-rabarber-speltsalat/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her