Rødvinsbraiserede overlår
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
4
stk
Kyllingeoverlår
1
spsk
Olie
12
stk
Perleløg
100
stk
Champignoner "små"
Timian
Rosmarin
2
stk
Laurbærblade
Salt
Peber
3
dl
Rødvin
Tilbehør: kartoffelmos
Fremgangsmåde
Brun overlårerne i olie og læg dem i et ovnfast fad. Overhæld løgene med varmt vand og pil dem. Steg løg og
champignoner let på panden og hæld dem op i fadet til kødet. Kom krydderier og rødvin ved og stil fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 35 min.
Skum evt. for fedt,smag til og servér med kartoffelmos.
champignoner let på panden og hæld dem op i fadet til kødet. Kom krydderier og rødvin ved og stil fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 35 min.
Skum evt. for fedt,smag til og servér med kartoffelmos.
Søgeord: rødvinsbraiseret, kyllingeoverlår, rødvin, laurbærblade, hovedret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Mortens aften , Thanksgiving
Begivenheder:
Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Julefrokost , Gæstemad
Søgeord:
rødvinsbraiseret, kyllingeoverlår, rødvin, laurbærblade, hovedret
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Mortens aften , Thanksgiving
Begivenheder:
Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Julefrokost , Gæstemad
Søgeord:
rødvinsbraiseret, kyllingeoverlår, rødvin, laurbærblade, hovedret
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/roedvinsbraiserede-overlaar/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/roedvinsbraiserede-overlaar/