Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kyllingelår med thaismør og nudler

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
6 - 8
stk
Kyllingelår
Thaismør
1
stk
Kaffir limeblad
50
g
Smør
0,5
tsk
Ingefær "frisk revet"
frisk revet
1
fed
Hvidløg
0,5 - 1
tsk
Chili "rød, hakket"
rød, hakket
1
tsk
Fiskesauce
1
tsk
Soya / soja / soyasauce
Salt
Peber

Tilbehør: kogte nudler

Fremgangsmåde
Læg underlårerne i et ovnfast fad, evt. foret med bagepapir. Skær 2 snit på hver side i kødet.

Smuldr kaffir limebladet og mos det i smørret sammen med revet ingefær, presset hvidløg, hakket chili, fiskesauce, sojasauce, salt og peber. Smør det på lårerne.

Stil fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min. Hold øje med, at lårerne ikke bliver for mørke.

Servér med kogte nudler.


Søgeord: kyllingelår, thaimsør, nudler, fiskesauce, sojasauce, kaffir, limeblade
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Sankt Hans

Velegnet til:
Grill egnet

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
kyllingelår, thaimsør, nudler, fiskesauce, sojasauce, kaffir, limeblade
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kyllingelaar-med-thaismoer-og-nudler/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her