Koteletter i fad med rødvinssauce
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
2
pakker
Cocktailpølser
2
glas
Champignoner
5 - 6
stk
Svinekoteletter "eller kalkun schnitzler"
1
pakke
Bacontern
1
stk
Løg
2
fed
Hvidløg
1
flaske
Rødvin
0,5
l
Fløde
Tilbehør: ris eller kartofler
Fremgangsmåde
Først brunes koteletter eller schnitzler og lægges i et fad.
Så svitses løg og hvidløg og lægges oven på kødet i fadet. Herefter svitses champignon og pølser.
Til sidst steges bacon og puttes i fadet.
Brug nu "snasket" i stegepanden (som ikke er blevet rengjort endnu) til at lave en sovs sammen med rødvinen og fløden (hvorvidt al alkoholen skal koges væk er jo op til en selv.) Det er en fordel at bruge lidt for meget jævning til sovsen idet kødet giver noget væske.
Sovsen hældes over kødet og det andet i fadet. Varmes i ovnen i 45-60 min. ved 200°. Smag til med salt og peber
Retten kan laves dagen før, sættes i køleskab og varmes i ovnen umiddelbart før servering.
Søgeord: Koteletter, kotelet, svinekotelet, rødvinssauce, rødvi
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Søgeord:
Koteletter, kotelet, svinekotelet, rødvinssauce, rødvi
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Søgeord:
Koteletter, kotelet, svinekotelet, rødvinssauce, rødvi
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/koteletter-i-fad-med-roedvinssauce/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/koteletter-i-fad-med-roedvinssauce/