Logo
www.mad-og-drikke.dk

Æblekoteletter

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Svinekoteletter "ca. 1.5 cm tykke"
ca. 1.5 cm tykke
2
stk
Æbler "syrlige"
syrlige
2
spsk
Løg "revet"
revet
1
tsk
Karry
1
tsk
Salt
Peber
Sauce
1
dl
Bouillon
1
dl
Fløde
Salt
Peber

Fremgangsmåde
Skær en lomme i hver kotelet fra fedtkanten mod benet. Skræl æblerne og skær det ene æble i tynde både. Fyld æblebåde, revet løg og lidt karry i hver kotelet. Varm en stegepande op og stil koteletterne tæt samlet på højkant med fedtsiden nedad. Steg dem på denne måde, til noget af fedtet er smeltet af. Læg koteletterne ned, drys dem med peber og brun dem 1 min. på hver side. Steg dem videre 4-5 min. på hver side ved jævn varme. Læg koteletterne på et varmt fad og lad dem trække 5-6 min. under folie.

Kog panden af med bouillon og fløde. Skær det sidste æble i små terninger og kom dem i saucen. Lad den småkoge et par min., smag til med salt og peber og hæld den over koteletterne.

Server koteletterne med grønsager og løse ris.


Søgeord: koteletter, æbler, løg, karry, bouillon, fløde, opskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Søgeord:
koteletter, æbler, løg, karry, bouillon, fløde, opskrift
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her