Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kalvelever med bacon og mørk chokolade

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
8
skiver
Kalvelever "supertynde skiver"
supertynde skiver
Salt
Peber
1
spsk
Olivenolie
75
g
Bacontern
100
g
Svesker "uden sten"
uden sten
1
stk
Løg "hakket"
hakket
0,5
stk
Chili "hakket"
hakket
1
dåse
Flåede tomater
1
stk
Kanelstang / kanelstænger
70
g
Chokolade "min. 70% kakao"
min. 70% kakao
2
spsk
Tomatpure
1
tsk
Paprika
2
dl
Rødvin

Tilbehør: kogte ris og grøn salat

Fremgangsmåde
Steg leveren, drysset med salt og peber, ved meget høj varme i meget kort tid på hver side. Tag skiverne op og læg i ovnfast fad.

Kom bacon, svesker, løg og chili i panden og steg kort. Hæld flåede tomater ved og kog lidt ind. Kom kanel, chokolade, tomatpure, paprika og rødvin ved og kog i 15 min. Smag til.

Hæld sovsen over leveren og stil i ovnen i 10 min. ved 200 grader.

Server med kogte ris og salat.


Søgeord: kalvelever, chokolade, bacon, rødvin, chili, hovedret, opskrift, mad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad

Søgeord:
kalvelever, chokolade, bacon, rødvin, chili, hovedret, opskrift, mad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kalvelever-med-bacon-og-moerk-chokolade/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her