Laks med abrikos, mandler og hvidvin
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
4
stk
Laksefileter
50
g
Abrikoser "tørrede"
0,5
dl
Hvidvin
50
g
Mandler
2
spsk
Akaciehonning
30
g
Smør
Salt
Peber
Tilbehør: løse ris og en skål salat
Fremgangsmåde
Findel abrikoserne, hæld hvidvinen over og lad abrikoserne trække i vinen 1 time. Skold og smut mandlerne, lad dem afkøle og hak dem nogenlunde fint. Rist dem gylden på en varm tør pande. Bland abrikoser, hvidvin og mandler med akaciehonning, salt og peber og smør i klumper.
Læg de 4 skiver laksefilet nedad i et smurt ovnfast fad. Fordel abrikos-mandel blandingen over. Stil fadet i ovnen ved 200 grader ca. 25 min.
Læg de 4 skiver laksefilet nedad i et smurt ovnfast fad. Fordel abrikos-mandel blandingen over. Stil fadet i ovnen ved 200 grader ca. 25 min.
Tip:
Lav evt. ekstra portion af mandel-abrikosblandingen.
Lav evt. ekstra portion af mandel-abrikosblandingen.
Søgeord: laks, abrikos, mandler, hvidvin, akaciehonning
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Sund opskrift
Søgeord:
laks, abrikos, mandler, hvidvin, akaciehonning
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Sund opskrift
Søgeord:
laks, abrikos, mandler, hvidvin, akaciehonning
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/laks-med-abrikos-mandler-og-hvidvin/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/laks-med-abrikos-mandler-og-hvidvin/