Logo
www.mad-og-drikke.dk

Ristaffel

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Skinkekød "magert, i tynde strimler, f.eks. skinkeschnitzler"
magert, i tynde strimler, f.eks. skinkeschnitzler
1
stk
Løg
2
fed
Hvidløg
0,5
spsk
Karry
0,5
tsk
Sambal oelek "chilipasta"
chilipasta
4
dl
Kokosmælk
Salt
Peber
300
g
Bønnespirer "friske"
friske
1
stk
Peberfrugt "stor rød"
stor rød
Tilbehør
Løse ris "evt. kogt i gurkemeje"
evt. kogt i gurkemeje
Bananskiver "stegt i olie tilsat karry"
stegt i olie tilsat karry
Peanuts
Kokosmel "ristet på en tør pande"
ristet på en tør pande
Rosiner
Mandarin "fra dåse"
fra dåse
Ananas "i små tern"
i små tern
Mangochutney
Syltede agurker "små"
små

Fremgangsmåde
Pil løg og hvidløg og hak dem meget fint. Svits dem i olien et par min. uden de tager farve. Tag dem op. Brun kødet af et par gange og drys karry over så den steges med. Tilsæt chilipasta, kokosmælk, salt og peber og lad retten simre uden låg ca. 20 min.

Rens peberfrugten og skær den i tynde strimler. Vend den i og giv endnu 3 min. Vend bønnespirerne i og sluk. De skal bevares sprøde. Smag retten endeligt til.

Server med tilbehøret i små skåle.


Søgeord: ristaffel, skinkekød, sambal, oelek, kokosmælk, peberfrugt, gurkemeje, karry, mandarin, mangochutney, syltede, agurker
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Fødselsdag , Konfirmation , Sommerfest , Studenterfest , Fest , Gæstemad

Søgeord:
ristaffel, skinkekød, sambal, oelek, kokosmælk, peberfrugt, gurkemeje, karry, mandarin, mangochutney, syltede, agurker
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her