Lammefrikasse
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1 - 1,5
kg
Lammebryst "eller kam"
Til kogning
Vand "til hver liter vand anvendes"
0,75
spsk
Salt
4
stk
Peberkorn "hvide"
1
stk
Laurbærblad
1
stk
Nellike
1
stk
Løg
1
stk
Gulerod / Gulerødder
Frikasse sauce
1
spsk
Margarine
2
spsk
Mel
4,5 - 5
dl
Kødsuppe
1
tsk
Citronsaft
0,5
tsk
Sukker / melis / stødt melis
Fremgangsmåde
Kødet lægges i en gryde og overhældes med så meget vand, at det knapt dækker kødet. Giv det et hurtigt opkog, skum suppen og tilsæt løg, nellike og gulerod. Giv det et nyt opkog. Skum og tilsæt salt og de øvrige krydderier. Kødet småkoger ca. 90-105 min.
Skær kødet ud i skiver eller stykker og læg det i et dybt fad. Saucen hældes over. Serveres med kogte kartofler eller kogte grønsager
Skær kødet ud i skiver eller stykker og læg det i et dybt fad. Saucen hældes over. Serveres med kogte kartofler eller kogte grønsager
Søgeord: lammefrikasse, lammebryst, laurbærblad, peberkorn, nellike, mad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
lammefrikasse, lammebryst, laurbærblad, peberkorn, nellike, mad
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
lammefrikasse, lammebryst, laurbærblad, peberkorn, nellike, mad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/lammefrikasse/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/lammefrikasse/