Logo
www.mad-og-drikke.dk

Lammefrikasse

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1 - 1,5
kg
Lammebryst "eller kam"
eller kam
Til kogning
Vand "til hver liter vand anvendes"
til hver liter vand anvendes
0,75
spsk
Salt
4
stk
Peberkorn "hvide"
hvide
1
stk
Laurbærblad
1
stk
Nellike
1
stk
Løg
1
stk
Gulerod / Gulerødder
Frikasse sauce
1
spsk
Margarine
2
spsk
Mel
4,5 - 5
dl
Kødsuppe
1
tsk
Citronsaft
0,5
tsk
Sukker / melis / stødt melis

Fremgangsmåde
Kødet lægges i en gryde og overhældes med så meget vand, at det knapt dækker kødet. Giv det et hurtigt opkog, skum suppen og tilsæt løg, nellike og gulerod. Giv det et nyt opkog. Skum og tilsæt salt og de øvrige krydderier. Kødet småkoger ca. 90-105 min.

Skær kødet ud i skiver eller stykker og læg det i et dybt fad. Saucen hældes over. Serveres med kogte kartofler eller kogte grønsager


Søgeord: lammefrikasse, lammebryst, laurbærblad, peberkorn, nellike, mad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
lammefrikasse, lammebryst, laurbærblad, peberkorn, nellike, mad
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her