Lammeroulade
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
1
stk
Lammebryst
1
spsk
Ris
3 - 4
stk
Løg "store"
3 - 4
skiver
Stribet flæsk "magert"
1
spsk
Margarine
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Tag benene ud af brystet. Løg skæres i småstykker og kommes i gryde med lidt vand, når det koger, tilsættes ris og det koges til risene er møre og løgene klare. Vandet koges bort og margarine kommes ved. Der tilsættes salt og peber og det bredes på den udbenede steg.
Det stribede flæsk lægges over side ved side og stegen rulles sammen på langs ad fibrene. Der smøres godt sammen, gnides med krydderier, brunes i gryde, tilsættes lidt vand og steges færdig som grydesteg.
Saucen jævnes og smages til og kartofler gives til. Den kan også steges 2½ - 3 timer ved 125 grader i ovn.
Det stribede flæsk lægges over side ved side og stegen rulles sammen på langs ad fibrene. Der smøres godt sammen, gnides med krydderier, brunes i gryde, tilsættes lidt vand og steges færdig som grydesteg.
Saucen jævnes og smages til og kartofler gives til. Den kan også steges 2½ - 3 timer ved 125 grader i ovn.
Tips
Olivensauce smager også godt til. Gulerødder og løg revet groft og svitset i margarine kan på samme måde fyldes i.
Søgeord: lammeroulade, lammebryst, flæsk, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Påskefrokost
Søgeord:
lammeroulade, lammebryst, flæsk, madopskrifter
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Påskefrokost
Søgeord:
lammeroulade, lammebryst, flæsk, madopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/lammeroulade/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/lammeroulade/