Logo
www.mad-og-drikke.dk

Lammesteg med mynte

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Lammekølle "eller lammeryg, 1.5 - 2 kg"
eller lammeryg, 1.5 - 2 kg
Myntesmør
50
g
Smør
1
tsk
Salt
1
drys
Peber "friskkværnet sort"
friskkværnet sort
0,5
dl
Persille "hakket"
hakket
1
stk
Ramsløg "eller 1 presset fed hvidløg"
eller 1 presset fed hvidløg
1
tsk
Mynte "tørret"
tørret
0,5
dl
Rasp
Sauce
Stegesky
3
dl
Bouillon
2
dl
Piskefløde
Mynte
Salt
Peber

6-8 personer

Fremgangsmåde
Indstil ovnen på 175 grader. Læg lammestegen i en ildfast form eller bradepande. Bland myntesmørret og fordel det over stegen. Beregn stegetiden til 1½ - 2 timer. Stegetermometret skal vise 70-75 grader. Tag kødet op og lad det hvile.

Spæd stegeskyen med 3 dl. vand eller bouillon og lad det koge op. Rør fløden i og lad saucen koge ved svag varme i ca. 10 minutter. Smag til med mynte, salt og peber. Skær kødet i tynde skiver.

Serveres med saucen, stegte løg og gulerødder samt kålroerøsti.


Søgeord: lammesteg, lammekølle, lammeryg, mynte, ramsløg, hvidløg
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Påske

Begivenheder:
Påskefrokost

Søgeord:
lammesteg, lammekølle, lammeryg, mynte, ramsløg, hvidløg
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/lammesteg-med-mynte/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her