Dobbelte lammekoteletter
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
8
stk
Kartoffel / kartofler
2
stk
Porrer "tynde"
Salt
Peber
50 - 75
g
Smør
4
stk
Lammekoteletter "skåret tværs over lammesadlen"
0,5
fed
Hvidløg
1
stk
Citron
Fremgangsmåde
Skræl kartoflerne, skær dem i skiver og læg dem i et smurt, ovnfast fad med tynde ringe af 1 porre. Drys salt og peber på og hæld 3- 4 spsk. smeltet smør over. Dæk fadet med folie og sæt det i ovnen. Tag folien af efter 10 min. og steg videre ca. 20 min. til kartoflerne er brune og møre.
Steg i mellemtiden koteletterne på panden. De snittes først nogle gang i fedtkanten og gnides med et overskåret hvidløgsfed. Steg ca. 5 min. på hver side i ganske lidt smør og drys salt og peber på. Læg dem ovenpå kartoflerne, drys lidt tynde porreringe på og stik citronsnitter ned imellem koteletterne.
Servers med en god blandet grøn salat.
Steg i mellemtiden koteletterne på panden. De snittes først nogle gang i fedtkanten og gnides med et overskåret hvidløgsfed. Steg ca. 5 min. på hver side i ganske lidt smør og drys salt og peber på. Læg dem ovenpå kartoflerne, drys lidt tynde porreringe på og stik citronsnitter ned imellem koteletterne.
Servers med en god blandet grøn salat.
Søgeord: dobbelte, lammekoteletter, hvidløg, citron, mad, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Påske
Begivenheder:
Påskefrokost
Søgeord:
dobbelte, lammekoteletter, hvidløg, citron, mad, opskrifter
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Påske
Begivenheder:
Påskefrokost
Søgeord:
dobbelte, lammekoteletter, hvidløg, citron, mad, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/dobbelte-lammekoteletter/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/dobbelte-lammekoteletter/