Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kænguru med appelsin og kirsebær

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Kængurukød "a 180 g stykket"
a 180 g stykket
2,5
stk
Appelsiner
20
stk
Kirsebær
5
dl
Hvidvin "tør"
tør
1
spsk
Vineddike
150
g
Smør
2
tsk
Rørsukker
Flormelis / florsukker
Salt
Peber

Vildt.

Fremgangsmåde
Opvarm langsomt halvdelen af kirsebærene samt rørsukker. Tilsæt vineddike og 1/2 appelsin i skiver . Lad blandingen simre en tid. Når saucen er blevet tykkere sies den grundigt. Hold saucen varm.

Smelt lidt smør i en dyb stegepande og steg alle kødstykker heri.


Søgeord: kænguru, appelsin, kirsebær, hvidvin, vineddike, vildt, madopskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad

Søgeord:
kænguru, appelsin, kirsebær, hvidvin, vineddike, vildt, madopskrift
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kaenguru-med-appelsin-og-kirsebaer/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her