Logo
www.mad-og-drikke.dk

Jægermesterens vinstegte hare

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Hare "flået"
flået
200
g
Flæsk "magert"
magert
Smør
Salt
Peber
2
dl
Bouillon
2
dl
Rødvin
1
fed
Hvidløg
Persille "lidt"
lidt
1
stk
Løg "lille"
lille
3 - 4
hele
Peberkorn "hvide"
hvide
12
stk
Skalotteløg "evt. de frosne"
evt. de frosne
150
g
Champignon
3
spsk
Mel

Vildt.

Fremgangsmåde
Haren deles i mindre stykker, del lårbenene i leddet mellem lår og ben og del ryggen i 3-4 stykker på tværs.

Flæsket skæres i små terninger og brunes sammen med harestykkerne i ca. 75 g smør – dette gøres bedst i en stegepande – og efterhånden lægges stykkerne med flæsket over i en gryde. Her tilsættes bouillon, rødvin, salt, peber, hvidløg i skiver , persille, det skivede løg og peberkorn.

Det hele småsnurrer under låg i ca. 1-1½ time, til kødet er mørt. Måske må der under stegningen spædes med lidt mere vin/bouillon.

På stegepanden brunes de små skalotteløg med de rensede champignoner i skiver . Harestykkerne tages op fra gryden , skyen sies, hældes tilbage i gryden, koger op, jævnes og smages til. Heri blandes harestykkerne, de stegte skalotteløg og champignoner. Alt småkoger i 10 min.


Søgeord: hare, flæsk, bouillon, rødvin, persille, peberkorn, skalotteløg, champignoner, vildt
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Søgeord:
hare, flæsk, bouillon, rødvin, persille, peberkorn, skalotteløg, champignoner, vildt
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/jaegermesterens-vinstegte-hare/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her