Logo
www.mad-og-drikke.dk

Dampet hellefisk med pebersauce

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
600
g
Hellefisk
Kogelage
0,75
l
Vand
1
spsk
Salt
2
dl
Hvidvin
1
stk
Ingefær "lille stykke tørret"
lille stykke tørret
Pebersauce
2
stk
Peberfrugter "store modne røde"
store modne røde
1
stk
Løg "lille"
lille
20
g
Smør
2
dl
Kogelage
4
dl
Fløde
Salt

Tilbehør:
1,2 kg kartofler
400 g fine ærter(frosne)

Fremgangsmåde
Skær hellefisken i skrå stykker på 8-10 cm. Lav kogelagen ved at hælde vand, salt og hvidvin og ingerfær i en stor gryde, og bring det i kog. Læg hellefiskfileterne i kogelagen, og kog dem i ca. 15 minutter. Læg fiskestykkerne på et fad, og hold dem varme (under låg eller sølvpapir).

Sæt kartoflerne over at koge i letsaltet vand. Skær peberfrugterne i grove tern, og skær løget i kvarte. Svits peberfrugt og løg i smør i en gryde, hæld kogelagen over, og lad det simre i ca. 5 minutter, til peberfrugterne er møre. Tilsæt fløde, og kog det hele ind til 2/3 i ca. 15 minutter.

Blend peberfrugtblandingen i en blender eller food-processor, og hæld den tilbage i gryden. Smag til med salt. Damp de fine ærter efter anvisning på pakningen.

Anret hellefiskstykkerne på et fad sammen med ærterne og servér pebersaucen og kartofler til.


Søgeord: dampet, hellefisk, pebersauce, hvidvin, ingefær, peberfrugter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift

Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup

Søgeord:
dampet, hellefisk, pebersauce, hvidvin, ingefær, peberfrugter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/dampet-hellefisk-med-pebersauce/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her