Gulerodssuppe
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
1,5
kg
Flæskeskank "eller 1 kg stribet flæsk"
3
l
Vand
Suppevisk
Salt
500
g
Gulerod / Gulerødder "revne"
2
stk
Løg
35
g
Smør
25
g
Mel
Salt
Peber
Persille
Fremgangsmåde
Kødet koges mørt i vand med suppevisk, salt og tages op. De rensede gulerødder og løg skæres i små stykker og koges møre i suppen, hvorefter de presses i gennem en sigte.
Smør og mel bages sammen, der spædes med suppen og mosen, suppen smages til. Serveres drysset med hakket persille og evt. gives ristet brød til.
Kødet kan bruges som efterret, med f. eks. Stuvet spinat og kartofler.
Smør og mel bages sammen, der spædes med suppen og mosen, suppen smages til. Serveres drysset med hakket persille og evt. gives ristet brød til.
Kødet kan bruges som efterret, med f. eks. Stuvet spinat og kartofler.
Søgeord: gulerodssuppe, suppe, flæsk, suppevisk, gulerødder, persille, mad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Suppe , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
gulerodssuppe, suppe, flæsk, suppevisk, gulerødder, persille, mad
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Suppe , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
gulerodssuppe, suppe, flæsk, suppevisk, gulerødder, persille, mad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/gulerodssuppe/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/gulerodssuppe/