Logo
www.mad-og-drikke.dk

Porresuppe

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Nakkekam "eller bov"
eller bov
2
l
Vand
Salt
Suppevisk
6
stk
Porrer
2
stk
Løg
2
tsk
Sellerisalt
2
spsk
Mel
4
tsk
Muskatblomme "stødt"
stødt
Persille

Fremgangsmåde
Kødet sættes over i vand med salt, suppevisk, løg og halvdelen at porrerne samt sellerisalt og koges mørt, ca. 1½ time. Suppen sies og så meget som muligt at det grønne presses gennem en sigte og hældes i suppen igen.

De sidste porrer skæres i 1 cm tykke skiver og koges netop møre i suppen, hvorefter denne jævnes forsigtigt med meljævning, blandet med muskatblomme.

Hakket persille drysses på og suppen serveres med kødet til eller kødet skæres i terninger og lægges i suppen.


Søgeord: porresuppe, suppe, nakkekam, bov, visk, porrer, sellerisalt, muskatblomme, persille, mad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Suppe , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
porresuppe, suppe, nakkekam, bov, visk, porrer, sellerisalt, muskatblomme, persille, mad
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her