Porresuppe
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
1
kg
Nakkekam "eller bov"
2
l
Vand
Salt
Suppevisk
6
stk
Porrer
2
stk
Løg
2
tsk
Sellerisalt
2
spsk
Mel
4
tsk
Muskatblomme "stødt"
Persille
Fremgangsmåde
Kødet sættes over i vand med salt, suppevisk, løg og halvdelen at porrerne samt sellerisalt og koges mørt, ca. 1½ time. Suppen sies og så meget som muligt at det grønne presses gennem en sigte og hældes i suppen igen.
De sidste porrer skæres i 1 cm tykke skiver og koges netop møre i suppen, hvorefter denne jævnes forsigtigt med meljævning, blandet med muskatblomme.
Hakket persille drysses på og suppen serveres med kødet til eller kødet skæres i terninger og lægges i suppen.
De sidste porrer skæres i 1 cm tykke skiver og koges netop møre i suppen, hvorefter denne jævnes forsigtigt med meljævning, blandet med muskatblomme.
Hakket persille drysses på og suppen serveres med kødet til eller kødet skæres i terninger og lægges i suppen.
Søgeord: porresuppe, suppe, nakkekam, bov, visk, porrer, sellerisalt, muskatblomme, persille, mad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Suppe , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
porresuppe, suppe, nakkekam, bov, visk, porrer, sellerisalt, muskatblomme, persille, mad
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Suppe , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
porresuppe, suppe, nakkekam, bov, visk, porrer, sellerisalt, muskatblomme, persille, mad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/porresuppe/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/porresuppe/