Logo
www.mad-og-drikke.dk

Fyldt pasta

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Fyldt pasta
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Antal
Ingredienser
Info
300
g
Mel
3
stk
Æg
3
spsk
Mælk
Salt
Pastasauce
Fedtstof "lidt"
lidt
2
stk
Løg
500
g
Hakket oksekød / oksefars
2
dåser
Flåede tomater
1
dåse
Champignon "evt."
evt.
2 - 3
tsk
Rosenpaprika
3 - 4
tsk
Basilikum (tørret)
Salt
Peber
Fyld
300
g
Kartoffel / kartofler "kogte"
kogte
6
spsk
Pastasovs
2
fed
Hvidløg
4
spsk
Persille "hakket"
hakket

Tortelli alla mugellana al sugo.

Fremgangsmåde
Melet lægges i en stor bunke på bordet. En stor fordybning laves, og æg og mel kommes heri, en knivspids salt tilsættes. Dejen piskes/æltes med en gaffel eller finger, mens melet gradvis trækkes ind til en lind dej, der æltes igennem på bordet. Dejen hviler i ca. 1/2 time.

Pastasauce
Først skæres løgene ud og svitses i det smeltede fedtstof. Dernæst tilsættes hakket oksekød som svites til det er helt brunt. Så tilsættes de flåede tomater og champignonerne samt krydderierne. Der lægges låg på og det skal småkoge i små 20 minutter.

Fyld
Kartofler moses og røres sammen med pasta sovs, persille og hvidløg. Smages til med salt og peber. Dejen rulles ud, evt. på en pastamaskine. Stikkes ud med et glas. På hver lægges en skefuld fyld. Dejen foldes omkring fyldet, og trykkes sammen med fingrene, langs kanten.

Pastaen koges ca. 5 min. i rigeligt kogende vand, trækker derefter i ca. 5 min. i vandet, vendes i pastasovs, serveres straks.


Søgeord: fyldt, pasta, tortelli, alla, mugellana, al, sugo
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Begivenheder:
Fødselsdag , Sommerfest , Studenterfest , Fest

Søgeord:
fyldt, pasta, tortelli, alla, mugellana, al, sugo

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her