Logo
www.mad-og-drikke.dk

Braiserede hakkebøffer i urter

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
400
g
Hakket oksekød / oksefars
Olie "til stegning"
til stegning
Salt
Peber
100
g
Knoldselleri "klargjort"
klargjort
100
g
Gulerod / Gulerødder "ca. 2 små, klargjort"
ca. 2 små, klargjort
100
g
Løg "1 stort, klargjort"
1 stort, klargjort
1
fed
Hvidløg "pillet"
pillet
5
dl
Oksebouillon
1
spsk
Hvedemel
400
g
Kartoffel / kartofler

Fremgangsmåde
Kartoflerne sættes over at koge. Form kødet til 2 bøffer. Opvarm olien og steg bøfferne godt brune på begge sider ca. 2-3 minutter på begge sider. Krydr dem med salt og peber.

Tag bøfferne af panden og rør mel i panden og tilsæt derefter bouillon. Kog saucen let igennem. Imens blendes urterne i foodprocessor. Læg bøfferne i et ildfast fad, hæld urter og saucen over og bag bøfferne ved 160 grader i ca. 25 min.

Server sammen med de nykogte kartofler.


Søgeord: braiserede, hakkebøffer, urter, hakket, oksekød, knoldselleri, oksebouillonekød
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
braiserede, hakkebøffer, urter, hakket, oksekød, knoldselleri, oksebouillonekød
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/braiserede-hakkeboeffer-i-urter/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her