Ungarsk gullasch stærk

Tilbage

Slip for alle reklamerne (inkl denne) - GRATIS - læs mere her

Kategori: Mad Type: Hovedret
Pris: Middel Fedtfattig: Nej
Antal pers.: 8 Stjerner: Ikke testet

Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA - Unlocator
Med dette værktøj kan du se Netflix, hulu, Fox, HBO, Amazon mv. Streaming fra USA.


Ønsker du opskriften på din side så klik her. Dette er en 100% gratis service

En rigtig stærk ungarske gullasch er også rigtig god til natmad

Tilberedningstid: 1 time og 40 min.


Ingredienser:
800 g skært oksekød (klump, yderlår eller tykkam)
100 g stribet flæsk
300 g løg
50 g svinefedt
2 spsk. edelsüss paprika
1 tsk. rosenpaprika
frisk timian
2 l kogende bouillon
2 fed hvidløg
2 store kartofler
1 rød peberfrugt
2 grønne peberfrugter
400 g flåede tomater
salt, sort peber
evt. creme fraiche
  Funktioner / Muligheder:
Udskriftsvenlig side: Klik her
Send opskrift til ven: Klik her
Få opskrifter på din side: Klik her
Link til denne opskrift: Klik her
Giv stjerner: Klik her
Indsend din opskrift: Klik her


Fremgangsmåde:
Skær oksekødet i halvstore terninger, flæsket i små terninger. Pil løgene og hak dem fint. Smelt svinefedtet i en gryde og lad flæsk og løg snurre gennemsigtigt heri. Tag så gryden af varmen og vent, til fedtet ikke sprutter mere. Så røres de to slags paprika i, og timianen tilsættes. Kom eventuelt en sjat vand i gryden og rør godt rundt, så det, der måtte have sat sig fast i grydens bund, kan komme løs.

Sæt så gryden over varmen igen, kom kødterningerne i og brun dem under hyppig vending i ca. 5 min. Derefter hældes 1/2 liter af den kogende bouillon i, så stegeskyen kan røres løs.

Pil hvidløgsfedene og pres dem direkte ned i gryden gennem en hvidløgspresser – eller skær dm selv i små bitte tern. Læg låg på gryden og lad retten snurre for svag varme i 40 min. Imens skylles kartoflerne, skrælles og skæres i terninger. Peberfrugterne udkernes, skylles og skæres i tynde strimler. Tomaterne stilles til afdrypning og skæres derefter småt ud.

Efter de 40 minutters forløb kommes kartofler, peberfrugter og tomater i gryden til kødet, og resten af bouillonen hældes ved, hvorefter alt får lov at koge meget sagte i yderligere 30-40 min., til kødet er helt mørt.

Lige inden serveringen smages retten til med salt og peber og man kan eventuelt røre lidt cremefraiche i gullaschen, lige inden den stilles på bordet.

Følgende søgeord beskriver denne opskrift:
ungarsk gullasch stærk skært oksekød tykkam stribet flæsk paprika madopskrifter
Beskrivelse: Ungarsk gullasch stærk opskrift

Tilfældigt udvalgte artikler der måske også kan have din interesse:
Lækkert morgenbord
Moderne mad
Er du til Sushi
Sunset Boulevard
Knorr produkter

Tilfældigt udvalgte opskrifter der måske kan have din interesse:
Wraps med kylling
Kylling i paprikasauce
Jordbær i chokoladesvøb
Ovnstegte karrykartofler
Marineret bøfmozzarella