Farserede muslinger
Muslingerne vaskes grundigt og åbnes derefter med en kniv. (Døde muslinger bør omgående kasseres. Hvis muslinger med åben skal ikke straks lukker sig ved et slag mod en bordplade - ud. Hvis muslingerne under kogningen ikke har åbnet sig - ud).
Der røres en fars af svinekød, skinke, spinat, parmesan, æg og krydderier og en lille skefuld proppes ind i hver musling. Skallerne lukkes sammen og ombindes med bomuldsgarn. Muslingerne pocheres derefter under låg i smør, olie, hakket løg, hakkede tomater, udskivede champignon, hvidvin og hvidløg. Efter et kvarters tid tages muslingerne op, garnet fjernes og fonden koges ind og tilsmages.
Servering:
Muslingerne serveres i den halve skal med saucen hældt over. Skal serveres rygende varme. Glæd Jer, hvis I holder af muslinger. De smages fra en ganske anden vinkel.
Søgeord: Muslinger, musling, skaldyr, farseret, farserede
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Velegnet til:
Buffet egnet , Sund opskrift
Søgeord:
Muslinger, musling, skaldyr, farseret, farserede
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/farserede-muslinger/