Logo
www.mad-og-drikke.dk

Dyresteaks med svampe

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Dyresteak
Salt
Peber
1
tsk
Enebær
2
spsk
Smør
1
spsk
Olie
2,5
dl
Piskefløde
2
dl
Bouillon
Jævning
Tilbehør
500
g
Champignoner
200
g
Sukkerærter
2
spsk
Smør
Salt
Peber

Hører under kategorien vildt.

Fremgangsmåde

Gør svampene i stand og skær dem i skiver eller kvarte. Rist dem 4-5 min i smørret og kom delte sukkerærter i de sidste par min. Sæt det til side.

Krydr kødstykkerne med salt og peber og knuste enebær. Brun dem først i smør og olie på en pande. Dæmp varmen og steg dem endnu 4-5 min. Tag dem af panden og lad dem trække under folie.

Hæld bouillon og fløde på panden og kog det godt igennem. Jævn evt. og smag til.

Små ovnstegte kartofler kan yderligere serveres til.



Søgeord: dyresteaks, svampe, enebær, piskefløde, bouillon, champignoner, sukkerærter, vildt
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning

Højtider:
Nytår

Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup

Søgeord:
dyresteaks, svampe, enebær, piskefløde, bouillon, champignoner, sukkerærter, vildt
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/dyresteaks-med-svampe/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her