Agerhøns i flødesauce

Tilbage

Slip for alle reklamerne (inkl denne) - GRATIS - læs mere her

Kategori: Mad Type: Hovedret
Pris: Middel Fedtfattig: Nej
Antal pers.: 4 Stjerner: Ikke testet

Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA - Unlocator
Med dette værktøj kan du se Netflix, hulu, Fox, HBO, Amazon mv. Streaming fra USA.


Ønsker du opskriften på din side så klik her. Dette er en 100% gratis service

Skøn vildt ret

Ingredienser:

2 agerhøns
salt + peber
125 g. smør til stegning
1 tsk. rosmarin
1/2 l. piskefløde
kulør
ribsgelé
1 knsp. roquefort
  Funktioner / Muligheder:
Udskriftsvenlig side: Klik her
Send opskrift til ven: Klik her
Få opskrifter på din side: Klik her
Link til denne opskrift: Klik her
Giv stjerner: Klik her
Indsend din opskrift: Klik her


Fremgangsmåde:
Agerhønsene skylles indvendigt og aftørres. Gnides med salt og peber udvendig og indvendig, og brunes på alle sider i smør i en tykbundet stegegryde. Når agerhønsene er gyldenbrune tilsættes væde og evt. lidt rosmarin. Steges under låg 1 1/4 til 1 1/2 time. Tag agerhønsene op og hold dem varme,

Lad saucen koge lidt ind, tilsæt piskefløde under piskning, kom et par dråber kulør i og smag saucen til med ribsgelé og roquefort. Kom en klat kold smør i saucen og den er klar til servering, uden at danne skind. Ved anretning fjernes spækskiver og tråde fra agerhønsene, som halveres og lægges på et varmt serveringsfad.

De serveres sammen med brune kartofler, lidt af saucen hældes over fuglene og resten serveres særskilt til.

Til agerhønsene serveres waldorfsalat, eller en skål frisk salat og ribsgele.



Følgende søgeord beskriver denne opskrift:
agerhøns flødesauce vildt ribsgelé roquefort
Beskrivelse: Agerhøns i flødesauce opskrift

Tilfældigt udvalgte artikler der måske også kan have din interesse:
Sund fastfood
Værtindegaver
Det store kolde bord
Fisk er sundt
Lav selv dine snacks

Tilfældigt udvalgte opskrifter der måske kan have din interesse:
Boller med kardemomme
Bagte chokoladebananer
Bøffer med portvins og rosmarinsauce
Bradepandekage med kakao og appelsinjuice
Champignonsuppe