Kalkun a la mexican
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
600
g
Kalkunschnitzler
3 - 4
spsk
Olie "eller smør"
1
stk
Løg "mellemstort"
2
stk
Porrer
1
stk
Peberfrugt "rød"
1
dåse
Brune bønner "henkogte"
1 - 2
tsk
Paprika
Chili "lidt"
Salt
Peber
0,5
l
Bouillon
Fremgangsmåde
Skær kødet i smalle strimler og svits det let i fedtstoffet i en gryde. Kom derefter det skivede løg og snittede porrer i. Tilsæt den strimlede peberfrugt og de henkogte bønner. Kom krydderier i og tilsæt væden. Lad retten snurrer under låg i 20 min. Smag til og server.
Tips
Rester af retten gemmes i køleskab til næste dag. Næste dag: Kom rester af kalkunretten i en gryde og tilsæt 3 dl kogte ris og 2 - 3 dl bouillon eller vand. Varm igennem og smag til med krydderier.
Tips
Rester af retten gemmes i køleskab til næste dag. Næste dag: Kom rester af kalkunretten i en gryde og tilsæt 3 dl kogte ris og 2 - 3 dl bouillon eller vand. Varm igennem og smag til med krydderier.
Søgeord: kalkun, mexican, , kalkunschnitzler, brune, bønner, peberfrugt, porrer, paprika, chili, bouillon
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
kalkun, mexican, , kalkunschnitzler, brune, bønner, peberfrugt, porrer, paprika, chili, bouillon
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
kalkun, mexican, , kalkunschnitzler, brune, bønner, peberfrugt, porrer, paprika, chili, bouillon
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kalkun-a-la-mexican/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kalkun-a-la-mexican/