Kalkun med druefyld
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
stk
Kalkun "mini"
Salt
Peber
200
g
Vindruer
25
g
Margarine
10
skiver
Bacon
0,5
l
Vand
2
dl
Fløde
1
spsk
Cognac
Kulør / sovsekulør
1
spsk
Mel "ca."
Fremgangsmåde
Kalkunen optøes, posen med indmad tages ud. Vingerne fæstnes med kødnåle og kalkunen gnides med salt og peber.Kalkunen fyldes med vindruerne. Lægges på risten i bradepanden, vand hældes ved. Kalkunen sættes på nederste ribbe i ovnen ved svag varme (160 grader).
Steges ca. 1/2 time med ryggen opad. Vendes med brystet opad, overhældes med margarine og dækkes med baconskiver.
Steges videre ca. 3/4 time. Skyen tilsættes fløde, jævnes let og smages til med cognac. Kartofler og grøn salat serveres til.
Søgeord: kalkun, druefyld, vindruer, bacon, fløde, cognac, kulør
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
kalkun, druefyld, vindruer, bacon, fløde, cognac, kulør
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
kalkun, druefyld, vindruer, bacon, fløde, cognac, kulør
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kalkun-med-druefyld/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kalkun-med-druefyld/