Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kerteminde æggekage

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
6
stk
Æg
12
spsk
Mælk
1
spsk
Hvedemel
Salt
Peber
8
stk
Sildefileter "røgede, så mange at de dækker panden"
røgede, så mange at de dækker panden
Smør "til stegning"
til stegning

En anderledes æggekage.

Fremgangsmåde
Melet røres i mælken. Æggene piskes ud i jævningen og æggemassen hældes på panden i det smeltede smør.

Lad den stivne De røgede sildeflléter lægges så tæt på, at æggemassen helt dækkes.


Søgeord: æggekage, sildefileter, mælk, hvedemel, hovedret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
æggekage, sildefileter, mælk, hvedemel, hovedret
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kerteminde-aeggekage/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her