Kerteminde æggekage
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
6
stk
Æg
12
spsk
Mælk
1
spsk
Hvedemel
Salt
Peber
8
stk
Sildefileter "røgede, så mange at de dækker panden"
Smør "til stegning"
En anderledes æggekage.
Fremgangsmåde
Melet røres i mælken. Æggene piskes ud i jævningen og æggemassen hældes på panden i det smeltede smør.
Lad den stivne De røgede sildeflléter lægges så tæt på, at æggemassen helt dækkes.
Lad den stivne De røgede sildeflléter lægges så tæt på, at æggemassen helt dækkes.
Søgeord: æggekage, sildefileter, mælk, hvedemel, hovedret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
æggekage, sildefileter, mælk, hvedemel, hovedret
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
æggekage, sildefileter, mælk, hvedemel, hovedret
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kerteminde-aeggekage/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kerteminde-aeggekage/