Logo
www.mad-og-drikke.dk

Dansk gullasch

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
600
g
Skært oksekød
30
g
Mel
1,5
tsk
Salt
0,5
tsk
Peber
1
stk
Løg
2
stk
Gulerod / Gulerødder
30
g
Smør "eller margarine"
eller margarine
4
dl
Vand "eller bouillon"
eller bouillon
Kulør / sovsekulør

Fremgangsmåde
Skær kødet i terninger, vend dem i salt og peberblandet mel, løget hakkes og gulerødderne skæres i små firkanter eller ikke for tykke skiver. Brun fedtstoffet i en stegegryde, svits løg og gulerødder, tag det op af gryden og brun kødet heri. Læg løg og gulerødder ned til kødet og hæld vand (bouillon) ved, så det netop dækker grydens indhold.

Lad gullaschen snurre under låg en times tid, så skulle kødet være helt mørt. Kom et par dråber kulør i retten, smag evt. yderlig til med salt.

Serveres med kartoffelmos eller kogte kartofler til.


Søgeord: gullasch, oksekød, bouillon, kulør, hovedret, mad, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
gullasch, oksekød, bouillon, kulør, hovedret, mad, opskrifter
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her