Logo
www.mad-og-drikke.dk

Pasta med muslinger og tomat

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Pasta med muslinger og tomat
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Antal
Ingredienser
Info
1,5
kg
Muslinger "skrubbede"
skrubbede
2
spsk
Hvidvinseddike
2
spsk
Vand
1
stk
Skalotteløg "pillet"
pillet
300
g
Båndpasta / båndspaghetti "frisk"
frisk
Sauce
1
stk
Aubergine "skåret i terninger"
skåret i terninger
1
spsk
Olie
1
stk
Løg "hakket"
hakket
2
fed
Hvidløg
500
g
Flåede tomater
Persille "hakket"
hakket
2
dl
Muslingevæde

Fremgangsmåde
Damp muslingerne i hvidvinseddike, vand og skalotteløg i en gryde til skallerne åbner sig. Kasser alle muslinger som ikke åbner sig under dampningen. Si 2 dl. muslingevæde fra. Muslingerne tages ud af deres skaller lad dog enkelte være i deres skal.

Til saucen ristes auberginer og løg i olien. Tilsæt hvidløg og muslingevæden. Lad saucen koge i ca. 5 minutter. Skær tomaterne mindre stykker og kom dem i saucen. Smag til med salt. Kom muslingerne i og varm dem i saucen.

Kog pastaen med salt i ca. 2 minutter. Anret pastaen i en fad og hæld saucen over. Pyntes med persille.


Søgeord: pasta, muslinger, hvidvinseddike, båndpasta
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
pasta, muslinger, hvidvinseddike, båndpasta

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her