Fondue bourguignonne

Tilbage

Slip for alle reklamerne (inkl denne) - GRATIS - læs mere her

Kategori: Mad Type: Hovedret
Pris: Dyr Fedtfattig: Nej
Antal pers.: Ved ikke Stjerner: Ikke testet

Se Netflix, Hulu, Fox mv. fra USA - Unlocator
Med dette værktøj kan du se Netflix, hulu, Fox, HBO, Amazon mv. Streaming fra USA.


Ønsker du opskriften på din side så klik her. Dette er en 100% gratis service

Ingredienser:

Sauce:
250 g. mayonnaise
5-6 spsk. tomatketchup
2 spsk. mælk eller fløde
salt
friskkværnet peber
lidt engelsk sauce
1-2 spsk. cognac

6-800 g okse- eller tyndstegsfilet
3/4 liter olie
salt
friskkværnet peber
  Funktioner / Muligheder:
Udskriftsvenlig side: Klik her
Send opskrift til ven: Klik her
Få opskrifter på din side: Klik her
Link til denne opskrift: Klik her
Giv stjerner: Klik her
Indsend din opskrift: Klik her


Fremgangsmåde:
Rør mayonnaise, tomatketchup og mælk eller fløde sammen. Smag saucen til med salt, peber, engelsk sauce og cognac.

Skær kødet store terninger på ca. 2 cm. Varm olien op i en gryde på komfuret. Hæld olien i fonduegryden og sæt den på rechauden. Sæt et stykke kød på fonduegaflen og stil den ned i den varme olie. Stegetiden afhænger af, hvor rødt kødet skal være.

Tag kødet af fonduegaflen og krydr med salt og peber eller dyp kødet i saucen.

Som tilbehør kan man vælge en til flere saucer, dip, salater og brød.

Tips
Man kan bruge andet kød, fx lammefilet, svinemørbrad, kylling- eller kalkunbryst.

Følgende søgeord beskriver denne opskrift:
fondue bourguignonne tyndstegsfilet hovedretter mad opskrifter
Beskrivelse: Fondue bourguignonne opskrift

Tilfældigt udvalgte artikler der måske også kan have din interesse:
Det Italienske køkken
Hvad skal vi have til aften
Mad der kan laves i forvejen
Julekæder og julelys til udendørs brug
Mad & Drikke på danske casinoer

Tilfældigt udvalgte opskrifter der måske kan have din interesse:
Gratinerede rejebrød
Guacamole
Indisk rejesuppe
Karry kalkungryde
Karrysauce a la Jamie Oliver