Karrykylling i ovn
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
2
pakker
Kyllingelår "frossede"
1
stk
Æg
3
spsk
Mel
1
tsk
Karry
0,5
tsk
Salt
25
g
Margarine "smeltet"
Karrysauce
1
stk
Løg
15
g
Margarine
2
tsk
Karry
1
tsk
Paprika
3
dl
Bouillon
1
stk
Æble "syrligt"
Fremgangsmåde
Kyllinglårene optøes og ægget piskes sammen. Mel, karry og salt blandes. Kyllinglårene vendes i æg og dernæst mel og lægges på risten over bradepanden. den smeltede margarine dryppes over og det stilles i ovnen ved 200 grader i 45 min.
Løget skæres i terninger og svitses i margarinen sammen med karry, paprika og bouillon tilsættes. Æblet rives groft og kommes i. Saucen koger 3 - 4 min. og serveres til kyllingen sammen med løse ris.
Løget skæres i terninger og svitses i margarinen sammen med karry, paprika og bouillon tilsættes. Æblet rives groft og kommes i. Saucen koger 3 - 4 min. og serveres til kyllingen sammen med løse ris.
Søgeord: karrykylling, kyllingelår, kylling, karry, hovedret, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Søgeord:
karrykylling, kyllingelår, kylling, karry, hovedret, madopskrifter
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Søgeord:
karrykylling, kyllingelår, kylling, karry, hovedret, madopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/karrykylling-i-ovn/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/karrykylling-i-ovn/