Logo
www.mad-og-drikke.dk

Karrykylling i ovn

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
2
pakker
Kyllingelår "frossede"
frossede
1
stk
Æg
3
spsk
Mel
1
tsk
Karry
0,5
tsk
Salt
25
g
Margarine "smeltet"
smeltet
Karrysauce
1
stk
Løg
15
g
Margarine
2
tsk
Karry
1
tsk
Paprika
3
dl
Bouillon
1
stk
Æble "syrligt"
syrligt

Fremgangsmåde
Kyllinglårene optøes og ægget piskes sammen. Mel, karry og salt blandes. Kyllinglårene vendes i æg og dernæst mel og lægges på risten over bradepanden. den smeltede margarine dryppes over og det stilles i ovnen ved 200 grader i 45 min.

Løget skæres i terninger og svitses i margarinen sammen med karry, paprika og bouillon tilsættes. Æblet rives groft og kommes i. Saucen koger 3 - 4 min. og serveres til kyllingen sammen med løse ris.


Søgeord: karrykylling, kyllingelår, kylling, karry, hovedret, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad

Søgeord:
karrykylling, kyllingelår, kylling, karry, hovedret, madopskrifter
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her