Havkat tournedos
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
2
stk
Havkat "a 300 g"
150
g
Rosenkål
1
stk
Porre
1
stk
Rødbede
2
stk
Gulerod / Gulerødder
1
stk
Pastinak
1
stk
Citron
0,25
g
Safran
4
stilke
Purløg
2
dl
Hvidvin
50
g
Sukker / melis / stødt melis
100
g
Smør
Torunedoes af havkat, serveret med tournerede gulerødder, pastinak, og citronsyltet rødbedetårn, serveret på bund af rosenkålblade og porre.
Fremgangsmåde
Fisken renses, skæres ud til fileter, grøntsager, rengøres og tourneres, fiskeben og rester af grøntsagerne sættes over sammen med hvidvinen, tournedoerne klargøres, omvikles med porrebånd, dampes i ovn, sammen med fiskefonden. Grøntsagerne dampes, de citronsyltede, julienneskårne, kogte rødbeder varmes.
Serveres med safransauce lavet af fiskefonden. Anrettes på tallerken.
Serveres med safransauce lavet af fiskefonden. Anrettes på tallerken.
Søgeord: havkat, tournedos, fisk, hovedret, mad, opskrift, hvidvin, safran
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Søgeord:
havkat, tournedos, fisk, hovedret, mad, opskrift, hvidvin, safran
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Søgeord:
havkat, tournedos, fisk, hovedret, mad, opskrift, hvidvin, safran
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/havkat-tournedos/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/havkat-tournedos/