Logo
www.mad-og-drikke.dk

Havkat tournedos

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Havkat "a 300 g"
a 300 g
150
g
Rosenkål
1
stk
Porre
1
stk
Rødbede
2
stk
Gulerod / Gulerødder
1
stk
Pastinak
1
stk
Citron
0,25
g
Safran
4
stilke
Purløg
2
dl
Hvidvin
50
g
Sukker / melis / stødt melis
100
g
Smør

Torunedoes af havkat, serveret med tournerede gulerødder, pastinak, og citronsyltet rødbedetårn, serveret på bund af rosenkålblade og porre.

Fremgangsmåde
Fisken renses, skæres ud til fileter, grøntsager, rengøres og tourneres, fiskeben og rester af grøntsagerne sættes over sammen med hvidvinen, tournedoerne klargøres, omvikles med porrebånd, dampes i ovn, sammen med fiskefonden. Grøntsagerne dampes, de citronsyltede, julienneskårne, kogte rødbeder varmes.

Serveres med safransauce lavet af fiskefonden. Anrettes på tallerken.


Søgeord: havkat, tournedos, fisk, hovedret, mad, opskrift, hvidvin, safran
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning

Søgeord:
havkat, tournedos, fisk, hovedret, mad, opskrift, hvidvin, safran
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her