Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kanin i hvidvin

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1,5
kg
Kanin
Salt
Peber
4
spsk
Smør
1
spsk
Olivenolie
1
spsk
Mel
0,5
flaske
Hvidvin "tør, 5 dl"
tør, 5 dl
5
spsk
Tomatpure
2
fed
Hvidløg "kan udelades"
kan udelades
Krydderbuket
3 - 4
stilke
Persille
2
kviste
Timian (frisk)
1 - 2
stk
Laurbærblade
125
g
Champignon
2
spsk
Smør

Fremgangsmåde
Parter kaninen i passende stykker. Krydres med salt og peber. Brun kødstykkerne i en blanding af smør og olie i en stegegryde. Drys mel over og lad det brune med. Hæld hvidvinen og bouillonen over, kødet skal blot lige være dækket. Tilsæt tomat- puré, evt. hvidløg og krydderbuketten. Læg låg på og lad det snurre ca. 20 min.
Sæt derpå retten i ovnen ca. 1 time ved 175 grader. De rengjorte champignoner ristes i gyldent smør, bland dem i retten i de sidste 10 min. af stegetiden.

Fjern krydderbuketten.

Jævn evt. saucen.


Søgeord: kanin, hvidvin, vildt, hovedret, madopskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad

Søgeord:
kanin, hvidvin, vildt, hovedret, madopskrift
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her