Logo
www.mad-og-drikke.dk

Skinke baconstang

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
glas
Champignon
1
pakke
Bacontern "150-200 g"
150-200 g
1
stk
Løg
1
pakke
Skinketern "150-200 g"
150-200 g
150
g
Flødeost naturel
1
dl
Cremefraiche / creme fraiche "18 %"
18 %
1,5
tsk
Sød sennep
4 - 5
plader
Butterdej

Tilbehør: salat

Fremgangsmåde

Champion, løg og bacon svitses på panden. Hældes derefter i en skål sammen med skinke, cremefraiche, flødeost og sennep. Blandes.

Butterdejspladerne lægges så de overlapper hinanden med 1 cm. Trykkes i overlapningerne og rulles ud til en stor plade. Fyldet lægges på midten og enderne foldes ind, langsiden foldes op og det hele vendes, så samlingen er nedad. Pensles med æg.

Bages i ovnen ved 200° i ca. 30-35 min. Butterdejen skal være gylden.

Tip:
Man kan også anvende en færdigpakke frisk butterdej i rulle.



Søgeord: Skinkestang, baconstang, skinke, bacon, butterdej, indb
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Pinse , Påske

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Polterabend , Påskefrokost , Sommerfest , Studenterfest , Pinsefrokost , Fest , Gæstemad

Søgeord:
Skinkestang, baconstang, skinke, bacon, butterdej, indb
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her