Logo
www.mad-og-drikke.dk

Lakridskylling med fennikelsauce

(1) 1 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
170
g
Kyllingebryst
1
tsk
Olie
1
tsk
Lakridspulver
Piri piri chili "stærk chilipulver, ganske lidt"
stærk chilipulver, ganske lidt
1
tsk
Fennikelfrø "eller korianderfrø"
eller korianderfrø
Salt
Peber
200
g
Tomater
Sauce
100
g
Fennikel
2
tsk
Hønsebouillon
Løvstikke "frisk"
frisk
Salt
Peber
60
g
Ddv "græsk yoghurt"
græsk yoghurt

Fremgangsmåde

Rør lakridspulver i olien med chili, salt og peber og en anelse vand. Gnid lakridsolien oven på kyllingekødet. Skær tomaterne i skiver og og læg kyllingekødet oven på tomaterne i et ildfast fad. Drys med fennikelfrø. Bag i en 200 grader varm ovn i ca. 40 min.

Til saucen koges fennikel mør i bouillon og løvstikke. Kom det hele i en blender med yoghurt og blend til en cremet sauce. Smag til med salt og peber og varm saucen kort op.

Server kyllingen sammen med tomaterne og saucen.



Søgeord: lakridspulver, piri, piri, fennikelfrø, korianderfrø, kyllingebryst, fennikelsauce, hovedret, fedtfattig, opskrifter, mad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad

Søgeord:
lakridspulver, piri, piri, fennikelfrø, korianderfrø, kyllingebryst, fennikelsauce, hovedret, fedtfattig, opskrifter, mad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/lakridskylling-med-fennikelsauce/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her