Logo
www.mad-og-drikke.dk

Ovnbagte nudler med oksekød

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
350
g
Båndpasta / båndspaghetti
1
stk
Løg
50
g
Bacon "i skiver"
i skiver
500
g
Hakket oksekød / oksefars
50
g
Margarine
1
fed
Hvidløg
1
tsk
Basilikum (tørret)
1
dåse
Tomatpure "140 g"
140 g
1
dl
Vand
1
stk
Oksebouillonterning
4
stk
Æggeblommer
1,5
dl
Madlavningsfløde
Pynt
2 - 3
stk
Tomater
Persille "hakket"
hakket
Parmesanost "friskreven"
friskreven

Fremgangsmåde

Spaghettien koges. Løget hakkes og svitses i margarine sammen med bacon i mindre i små stykker. Tilsæt kødet og lad det stege med.

Når kødet er brunt tilsættes knust hvidløg, salt, basilikum, tomatpuré, vand og bouillon. Det hele koger i ca. 5 min. og fyldes derefter i et ovnfast fad.

Æggeblommerne piskes med fløden. Spaghettien vendes heri og spredes ud over kødet. Skivede tomater lægges på, og reven parmesan drysses over.

Fadet stilles i en 200º  varm ovn 6-8 min.

Retten pyntes med hakket persille og serveres.



Søgeord: Ovnbagt, nudler, oksekød, oksefars, okse
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
Ovnbagt, nudler, oksekød, oksefars, okse
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/ovnbagte-nudler-med-oksekoed/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her