Logo
www.mad-og-drikke.dk

Champignonsuppe

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Champignon "friske"
friske
1
stk
Løg
30
g
Smør
5
spsk
Hvedemel
1
l
Hønsebouillon "vand + 2 terninger"
vand + 2 terninger
2
dl
Piskefløde
0,5
tsk
Groft salt
Peber "hvid"
hvid
Citronsaft "evt."
evt.

Tilbehør: flutes eller kuvertbrød

Fremgangsmåde

Skær champignonerne i skiver. Hak løget fint. Smelt smørret og svits løget heri, til det er klart. Drys mel over og bag det sammen.

Tilsæt bouillonterninger og vand, lidt efter lidt under piskning. Kom champignonskiverne i og lad dem koge ca. 20 min. til de bliver lidt bløde.

Tilsæt fløde og varm suppen op til kogepunktet.

Smag til med salt, peber og evt. citronsaft.



Søgeord: champignonsuppe, grøntsagssupper, hønsebouillon, piskefløde
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Forret , Suppe , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Vegatarmad

Søgeord:
champignonsuppe, grøntsagssupper, hønsebouillon, piskefløde
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her