Logo
www.mad-og-drikke.dk

Englehårspasta med brøndkarse

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
400
g
Englehårspasta "cappellini, meget meget tynd spaghetti"
cappellini, meget meget tynd spaghetti
2
spsk
Olivenolie
2
fed
Hvidløg
4
stk
Gulerod / Gulerødder
2
bundter
Brøndkarse "gerne den tykke vilde"
gerne den tykke vilde
2
spsk
Citronsaft
0,5
stk
Citron "fintreven skal af"
fintreven skal af
1
spsk
Estragon (frisk) "hakket"
hakket
Salt
Peber
Parmesanost

Fremgangsmåde

Pil hvidløgene og skær dem i tynde skiver. Skræl gulerødderne og skær dem i tændstikker. Pres og riv citronen.

Bring en gryde vand i kog, tilsæt salt og kog pastaen som anvist på pakken. Hæld vandet fra og gem 1-2 spsk. af kogevandet.

Kom  1 spsk. olie i en stor sauterpande og steg gulerødderne i olien i 2 min. Kom hvidløg ved og steg i 30 sek. Kom brøndkarse og esdragon ved og tag straks panden af varmen.

Vend pastaen med grønsagerne, 1 spsk. kogevand, den anden spsk. olie, citronsaft og skal.

Server straks med salt og peber og friskreven parmesan.



Søgeord: englehårspasta, , mad, opskrifter, pasta, pastaretter, pastaopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Sund opskrift , Vegatarmad

Søgeord:
englehårspasta, , mad, opskrifter, pasta, pastaretter, pastaopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/englehaarspasta-med-broendkarse/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her