Marineret bøfmozzarella
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
4
bolde
Bøfmozzarella
1
dl
Cremefraiche / creme fraiche "18 %"
Salt
Peber
1
stk
Citron "reven skal heraf"
0,5
stk
Citron
Merian (frisk) "friske blade"
2
stk
Chili "friske røde"
4
spsk
Ekstra jomfru olivenolie
Denne salat gør et dejligt stykke mozzarella til noget særligt. Den har klasse nok til at gøre det ud for en forret med lidt hakket frisk tomat på grillet buschetta. Kan dog også benyttes til hovedret sammen med fisk.
Fremgangsmåde
Skær bøfmozzarellaen i 1 cm tykke skiver, fordel dem på et stort fad og smør cremefraichen udover. Smag til med salt og peber.
Drys reven citronskal over fadet sammen med citronsaften. Læg den anden halvdel af citronen til side, hvis salaten nu skulle have brug for lidt mere syre siden hen.
Drys en håndfuld hakkede merianblade over, og smag atter om krydringen er ok.
Halver, udkern og striml et par friske chili. Drys dem over salaten.
Hæld så 4 spsk. ekstra jomfruolivenolie over og stil fadet ind midt på bordet eller lad denne ret indgå i en helhed med en anden ret.
En rest kan holde sig et par dage på køl.
Søgeord: Marineret, bøfmozzarella, mozzarella, ost, oste
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Salat , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Sankt Hans
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
Marineret, bøfmozzarella, mozzarella, ost, oste
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Salat , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Sankt Hans
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
Marineret, bøfmozzarella, mozzarella, ost, oste
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/marineret-boefmozzarella/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/marineret-boefmozzarella/