Logo
www.mad-og-drikke.dk

Tunfiske tærte med ost og krydderurter

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
Dej
200
g
Mel
75 - 100
g
Smør
Salt
Vand "til at samle dejen"
til at samle dejen
Fyld
1
håndfuld
Revet ost / reven ost
2
dåser
Tun / tunfisk "en af dem kan evt. erstattes af muslinger eller rejer"
en af dem kan evt. erstattes af muslinger eller rejer
1
bæger
Cremefraiche / creme fraiche "18 % eller syrnet fløde 9 %"
18 % eller syrnet fløde 9 %
Estragon (tørret) "timian, herbes de Provence eller lign."
timian, herbes de Provence eller lign.
Salt
Peber
Sorte oliven

1 mad tærte

Fremgangsmåde

Dejen samles og stilles koldt ½ time Rul dejen ud og beklæd en tærteform. Halvdelen af osten kommes i bunden af tærteformen.

Tun, cremefraiche og krydderier piskes godt sammen - jo luftigere jo bedre Resten af osten blandes i og massen hældes op i tærtebunden De sorte oliven kommes på.

Tærten bages ved 200° i ca. 30 min.



Søgeord: tærte, frokost, ost, krydderurter, mad, tun, cremefraiche, estragon, timian, oliven
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Pinse , Påske

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost , Gæstemad

Søgeord:
tærte, frokost, ost, krydderurter, mad, tun, cremefraiche, estragon, timian, oliven
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/tunfiske-taerte-med-ost-og-krydderurter/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her