Logo
www.mad-og-drikke.dk

Osteboller til suppe

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
50
g
Smør
50
g
Gær
1,5
dl
Vand
150
g
Cheddar ost
2
stk
Æg
300
g
Hvedemel

Serveres til suppe.

Fremgangsmåde

Smelt smørret. Rør gæren ud i lunkent vand. Riv osten groft. Pisk æggene sammen. Gem lidt til pensling. Bland det hele sammen.

Sæt bollerne på en bageplade med 2 skeer.

Lad bollerne hæve til dobbelt størrelse på ca. en time.

Pensl med æg og bag i ovnen i 20 min. ved 225°.



Søgeord: osteboller, suppe, opskrift, bagværk, mad, cheddar, ingredienser, fremgangsmåde
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Bagværk , Brød , Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
osteboller, suppe, opskrift, bagværk, mad, cheddar, ingredienser, fremgangsmåde
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/osteboller-til-suppe/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her