Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kalkunfrikadeller med gulerod

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
250
g
Hakket kalkunkød
0,5
stk
Skalotteløg "hakket"
hakket
1
fed
Hvidløg "presset"
presset
1
stk
Forårsløg / springløg "hakket"
hakket
1
stk
Gulerod / Gulerødder "fintrevet"
fintrevet
1
tsk
Krydderurter "tørrede"
tørrede
4
spsk
Krydderurter "friske, f.eks. brøndkarse og oregano, hakkede"
friske, f.eks. brøndkarse og oregano, hakkede
1
spsk
Olivenolie

Fremgangsmåde

Bland kalkunkødet med alle slags løg, gulerod, kryddersalt og krydderurter. Form farsen til deller, og steg dem i olivenolie på en pande, indtil de er gyldne og gennemstegte.

Tip:
Servér frikadellerne med råkostsalat.



Søgeord: kalkunfrikadeller,, frikadeller
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Madpakke egnet , Sund opskrift

Søgeord:
kalkunfrikadeller,, frikadeller
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kalkunfrikadeller-med-gulerod/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her